Filter
 • Paleta malaxor LEVEL 5 Profesionala, lungime 80 cm

  5.00 out of 5
  199,00 lei
 • Tavă glet inox 40 cm Level 5 Tools

  0 out of 5
  185,00 lei
 • Tavă glet inox 36 cm Level 5 Tools

  0 out of 5
  165,00 lei
 • Tavă glet inox 30 cm Level 5 Tools

  0 out of 5
  150,00 lei

Spacluri, mistrii  si alte scule de mana in domeniul finisajelor – Gama variata de produse pentru proiecte de durata
Sculele de mana de calitate nu pot lipsi din trusa niciunui mester priceput, deoarece ele ofera siguranta in ducerea la bun sfarsit a unor proiecte deosebite, care tin de amenajarea interiorului sau exteriorului locuintei, de zidarie, de repararea peretilor, tencuirea, gletuirea, varuirea si vopsirea lor. In magazinul nostru online exista o gama bogata de produse, mistrii, spacluri, tavite pentru glet, fierastraie, palete pentru malaxor, precum si alte produse pentru slefuirea si verificarea lucrarilor, pentru protejarea suprafetelor in timpul lucrarilor.
Spaclu, mistrie, accesorii vopsitorie si alte scule de mana – Performanta si rezistenta pentru rezultate deosebite
Astfel, vei gasi aici mistrie profesionala trapezoidala cu lama din inox, cu protectie pentru deget si greutate redusa, sau un model drept, cu maner confortabil, ce poate fi folosit pentru aplicarea si netezirea gleturilor de nivelare si finisaj, dar si mistrie rotunda, construita solid, intalnita foarte des in trusa oricarui mester adevarat. Avem o varietate foarte mare de spacluri in magazinul nostru. Acestea pot fi clasice sau trapez sau spaclu cutit,  cu lama din inox sau otel carbon, cu colturi rotunjite, pentru a nu zgaria suprafetele, cu lama decupata rotund, pentru curatarea galetilor in care se prepara gleturile sau alte materiale, sau de colt, pentru spatiile inguste. Ideal pentru profesionisti este si modelul cu maner ergonomic din plastic, cu bit surubelnita.

Pe site poti descoperi gletierele cu lama flexibila, destinate pentru finisarea colturilor exterioare sau interioare, seturi si kituri cu gletiere profesionale cu numar diferit de accesorii si cu husa de transport, dar si tavi pentru prepararea si manipularea unor cantitati mici de glet, diferite tipuri de conectoare pentru amestecatoarele electrice etc. Daca vrei o mistrie pentru rosturi sau una triunghiulara, un spaclu profesional sau doar o paleta mixer pentru bormasina, atunci alege din magazinul nostru produse performante, robuste, cu un raport calitate-pret corect.