Filter
 • Aplicator Profesional banda gips carton – DELKO Hybrid Taper Australia®

  5.00 out of 5
  685,00 lei
 • Pachet 4 benzi de hartie microperforata 152m x 52mm

  0 out of 5
  Prețul inițial a fost: 260,00 lei.Prețul curent este: 234,00 lei.
 • Banda hartie microperforata, imbinari gips carton, 76 m x 52 mm

  0 out of 5
  23,00 lei
 • Banda hartie microperforata, imbinari gips carton, 152 m x 52 mm

  0 out of 5
  65,00 lei
 • Pachet Aplicator banda Delko Hybrid + 4 benzi hartie 152 m X 52 mm

  0 out of 5
  Prețul inițial a fost: 945,00 lei.Prețul curent este: 849,00 lei.
 • Aplicator Profesional banda gips carton – DELKO Zunder®

  5.00 out of 5
  859,00 lei

Accesorii pentru finisarea rigipsului – Diversitate bogata si materiale rezistente
Realizarea unei suprafete netede pentru pereti si tavan ramane una dintre dorintele tuturor proprietarilor de locuinte moderne, elegante, asa ca mesterii trebuie sa aiba in dotare diferite unelte si scule de mana adecvate unui astfel de proiect. Gletierele profesionale sau gletiere clasice, trafaletele pentru glet si vopsea, precum si multe altele se gasesc din abundenta in magazinul nostru online si sunt fabricate din materiale de calitate, robuste, care revolutioneaza tehnica finisarii gips cartonului si nu numai.
Aplicatoare pentru banda de rigips carton folosita pentru imbinarea placilor.
In magazinul nostru vei gasi aplicatoare sau dispozitive pentru aplicarea benzii pe rosturile dintre benzile de rigips, utile in finisarea peretilor si tavanelor, fabricate din materiale precum policarbonatul (ABS). Produsele sunt profesionale, au diferite caracteristici de top, au ghidaj dublu pentru aplicarea benzii pe suprafetele plane si la colturile interioare. In acelasi timp cantitatea de material care se imprima pe banda se poate regla. De asemenea, ele pot fi folosite atat cu mana dreapta, cat si cu cea stanga, in functie de abilitatile mesterului, sunt usor de curatat si de incarcat si au o greutate redusa, putand fi manevrate ore in sir, fara sa se resimta efortul fizic.

Aplicatoarele pentru rigips se folosesc rapid in lucrari simple, dar si in unele de anvergura, astfel incat se poate aplica banda de imbinare atat pe  suprafetele verticale, orizontale, dar si la colturi. Daca vrei sa te bucuri de un proiect bine executat, fara greseli, atunci trebuie sa ai toate uneltele si sculele necesare, inclusiv un aplicator pentru banda de imbinare a benzii  la imbinarile placilor de gips carton, usor de procurat din magazinul nostru online, acum la un pret corect.