ClickCease

Afișez toate cele 9 rezultate

Accesorii rigips pentru finisare – Diversitate bogata si materiale rezistente

Realizarea unei suprafete netede pentru pereti si tavan ramane una dintre dorintele tuturor proprietarilor de locuinte moderne, elegante, asa ca mesterii trebuie sa aiba in dotare diferite unelte si scule de mana adecvate unui astfel de proiect. Gletierele profesionale sau gletiere clasice, trafaletele pentru glet si vopsea, precum si multe altele se gasesc din abundenta in magazinul nostru online si sunt fabricate din materiale de calitate, robuste, care revolutioneaza tehnica finisarii gips cartonului si nu numai.

Aplicatoare pentru banda de rigips carton folosita pentru imbinare

In magazinul nostru vei gasi aplicatoare sau dispozitive pentru aplicarea benzii pe rosturile dintre benzile de rigips utile in finisarea peretilor si tavanelor, fabricate din materiale precum policarbonatul (ABS). Produsele sunt profesionale, au diferite caracteristici de top, incluzand ghidajul dublu pentru aplicarea benzii pe suprafete plane si la colturi interioare si reglajul pentru debitul de material. De asemenea, ele pot fi folosite atat cu mana dreapta, cat si cu cea stanga, in functie de abilitatile mesterului, sunt usor de curatat si de incarcat si au o greutate redusa, putand fi manevrate ore in sir, fara sa se resimta efortul fizic.

Aplicatoarele pentru rigips se folosesc rapid in lucrari simple, dar si in unele de anvergura, imbinand optim suprafetele verticale, orizontale, dar si colturile. Daca vrei sa te bucuri de un proiect bine executat, fara greseli, atunci trebuie sa ai toate uneltele si sculele necesare, inclusiv un aplicator pentru banda de imbinare a gips cartonului, usor de procurat din magazinul nostru online, acum la un pret corect.