Transport

Modalitatea de livrare a produselor:

  1. Produsele comandate se livreaza oriunde in Romania, prin serviciile de curierat rapid, costurile de transport fiind publicate si calculate pe pagina de finalizare a comenzii.
  2. Produsele se afla in ambalajul original, al producatorului plus ambalaje care sa protejeze produsele pe durata transportului.
  3. Valoarea estimativă a transportului va fi publicata la finalizarea comenzii, însă costurile de livrare pot varia în functie de destinație.
  4. Sambata si Duminica nu se expediaza comenzi! Pot exista exceptii privind ziua de Sambata dar acest lucru este comunicat, agreat si confirmat cu consultantul nostru.

Termenul estimativ pentru livrarea produselor:

  • in Bucuresti– maximum 48 ore lucratoare – daca produsul se afla in stoc
  • in tara– maximum 72 ore lucratoare – daca produsul se afla in stoc (termenul poate fi depasit daca livrarea se va efectua in zone cu acces limitat)

Atenție! La primirea coletului verificați starea produsului! Daca observați deteriorarea acestuia, documentați acest eveniment prin proces verbal împreuna cu reprezentantul firmei de curierat (curierul).

NOTA: ODATA FINALIZAREA COMENZII, CLIENTUL ACCEPTA FARA OBIECTIUNI CONDITIILE SI TERMENII DE UTILIZARE, VALOAREA ACESTORA FIIND ACEEASI CU UN CONTRACT VALABIL INCHEIAT. FIIND DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE CLIENTUL ISI ASUMA IN TOTALITATE DREPTURILE SI OBLIGATIILE CE DECURG DIN CUMPARAREA DIN MAGAZINUL VIRTUAL WWW.GLETIERE.RO. “TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE” RESPECTA LEGEA COMERTULUI ELECTRONIC, LEGEA CONTRACTELOR LA DISTANTA, LEGEA PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE SI LEGEA PROTECTIEI CONSUMATORILOR.

Call Now Button