Modalități de plată

Plata comenzilor efectuate pe site-ul www.gletiere.ro se poate efectua in urmatoarele moduri:

 1. PLATA ONLINE PRIN CARD BANCAR / CREDIT CARD / DEBIT CARD

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.
Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Optând pentru această variantă, plata prin card, veţi fi redirecţionat către o pagină securizată, unde vi se va cere să introduceţi detaliile cardului dumneavoastră. plationline.ro funcţionează pe sistemul autorizare/încasare. În momentul în care aţi făcut o precomandă, banii vor fi doar blocaţi în contul dumneavoastră, iar atunci când se poate face dovada primirii precomenzii de către pacient, banii vor fi transferaţi din contul cardului dumneavoastră în contul nostru. În cazul în care expedierea produsului nu a fost făcută în timp util, suma va fi deblocată în maxim 30 zile, conform legilor în vigoare. Pentru mai multe detalii şi informaţii privind sistemul securizat de plată online, vă rugăm să accesaţi pagina partenerului nostru plationline.ro

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele “gletiere”.

Nota informativa ! „Phishing-ul” reprezintă o nouă tehnică de furt al datelor sensibile (în special a numărului de card). Aceasta constă în reproducerea exactă a unei pagini de internet, care deşi este identică cu originalul, este o imitaţie. Poate afişa inclusiv adresa de Internet în bara de adrese. Pentru a vă proteja trebuie neapărat să verificati următoarele:

 • Adresa de activare a cardului să fie:  https://www.activare3dsecure.ro/
 • Bara de stare din partea de jos a navigatorului să fie afişată şi să se afişeze lăcăţelul galben (care arată că pagina este securizată).
 • Navigatorul nu trebuie să dea nicio eroare de securitate!
 1. PLATA PRIN SISTEM RAMBURS / PLATA LA DESTINAȚIE – RAMBURS / CASH

Alegeti aceasta varianta daca doriti sa achitati produsele cu numerar in momentul in care va sunt livrate de catre curier. La ridicarea coletului veti achita contravaloarea comenzii si taxele de transport.

 1. PLATA PRIN TRANSFER BANCAR / ORDIN DE PLATA

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de WWW.GLETIERE.RO, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari sau prin confirmarea automata primita din partea sistemului de platii WWW.GLETIERE.RO

Puteti plati de la orice banca la care aveti un cont curent sau un card. Poti face plata mult mai usor daca ai activat serviciul de Internet Banking / Mobile Banking / Home Banking (denumirea difera in functie de banca).

 • Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii in contul metionat mai jos.
 • Procesarea platii dureaza aproximativ 24 ore.
 • Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.
  In cazul persoanelor juridice pentru a intra in posesia coletului trebuie sa prezinte stampila firmei sau o imputernicire semnata.

Viramentul bancar se face de la orice banca in conturile de mai jos, date ce pot fi regasite pe confirmare comezi cat si pe factura fiscala emisa in mod automat de WWW.GLETIERE.RO:

S.C. COLOREX PAINTS S.R.L.
Sediul Social: Strada Titu Maiorescu 3, Sat Letcani, Comuna Letcani, Judetul Iasi
Cod Postal 707280

Reg. Com.: J22/2600/1994
CIF: RO 6448039

Banca: Raiffeisen Bank
IBAN: RO32 RZBR 0000 0600 0626 8345

 1. PLATA IN RATE PRIN BRD FINANCE

Programul de plata in rate fara dobanda este disponibil pentru cumparaturi online pe site-ul www.gletiere.ro in 3, 4, 5, 6, 9, 10 sau 12 RATE fara dobanda, la orice comanda.

Pentru asistenta despre cardurile BRD Finance, numarul de contact este 021.301.48.30.

 1. PLATA IN RATE PRIN CARDUL STAR – BANCA TRANSILVANIA

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 2,3,4,5,6 sau 9 RATE fara dobanda.

Sunt incluse in programul STAR Card  cardurile de cumparaturi:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici si platile online devin mai simple ca oricand:

Rate fara dobanda Perioada de gratie de pana la 56 de zile

Comision zero la toate cumparaturile Plati sigure pe internet

Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.

 0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila

 *8028  Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila

 0264.594.337  Apelabil din orice retea, inclusiv international

 1. PLATA IN RATE PRIN CARD EMIS DE ALPHA BANK

Optiunea de plata in 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 sau 12 rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit)

Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

 • Confortabil – Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi numarul de rate  in care doresti sa rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzactia se va efectua in numarul de rate ales de tine exact la momentul efectuarii platii;
 • Convenabil – Pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%;
 • Flexibil – Poti alege plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card;
 • Accesibil – Esti liber sa folosesti oricand plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine;
 • Transparent – Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit.

NOTA: ODATA CU FINALIZAREA COMENZII, CLIENTUL ACCEPTA FARA OBIECTIUNI CONDITIILE SI TERMENII DE UTILIZARE, VALOAREA ACESTORA FIIND ACEEASI CU UN CONTRACT VALABIL INCHEIAT. FIIND DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE CLIENTUL ISI ASUMA IN TOTALITATE DREPTURILE SI OBLIGATIILE CE DECURG DIN CUMPARAREA DIN MAGAZINUL VIRTUAL  WWW.GLETIERE.RO. “TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE” RESPECTA LEGEA COMERTULUI ELECTRONIC, LEGEA CONTRACTELOR LA DISTANTA, LEGEA PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE SI LEGEA PROTECTIEI CONSUMATORILOR.

Call Now Button