Filter
 • Prelungitor gletiere ParfaitLiss aluminiu Telescopic 2×1 m L’Outil Parfait

  5.00 out of 5
  265,00 lei
 • Prelungitor gletiere ParfaitLiss aluminiu Telescopic 2×0.5 m L’Outil Parfait

  0 out of 5
  141,00 lei
 • Maner gletiere DECOLISS – pentru prelungitor

  0 out of 5
  69,00 lei
 • Maner gletiera Level 5 (necesita prelungitor separat)

  0 out of 5
  79,00 lei
 • Maner adaptor gletiere OCAI – pentru prelungitor

  0 out of 5
  65,00 lei
 • Gletiera inox 55 cm maner cauciuc FlexLite Ragni

  5.00 out of 5
  369,00 lei
 • Prelungitor Telescopic 2×1 m DECOLISS (NU include maner)

  0 out of 5
  129,00 lei
 • Prelungitor 1-1.75 m pentru maner adaptor OCAI (nu include maner)

  0 out of 5
  189,00 lei
 • Gletiera profesionala lama inox, 50 cm, 0.3 mm OCAI – lama se poate schimba

  5.00 out of 5
  209,00 lei
 • Gletiera inox 50 cm maner cauciuc FlexLite Ragni

  5.00 out of 5
  339,00 lei
 • Prelungitor pt maner gletiere Level5

  0 out of 5
  179,00 lei
 • Maner gletiera DeWalt (necesita prelungitor separat)

  0 out of 5
  109,00 lei
 • Gletiera profesionala inox 50 cm lama 0.4 mm maner ergonomic din plastic Premium Decoliss L’Outil Parfait

  0 out of 5
  169,00 lei
 • Prelungitor pt maner gletiere DeWalt

  0 out of 5
  199,00 lei
 • Lama de schimb gletiera 50 cm, OCAI

  0 out of 5
  72,00 lei
 • Gletiera profesionala inox 50 cm lama 0.3 mm maner ergonomic din plastic Decoliss L’Outil Parfait

  0 out of 5
  219,00 lei

Cuprins:

1. De ce este important sa alegem un spaclu potrivit pentru lucrarile noastre ?
2. De ce sa optam pentru un spaclu de 50 cm ?
3. Cand se utilizeaza acest tip de spaclu?
4. Din ce materiale sunt confectionate aceste modele ?
5. Ce tip de lama ar trebui sa alegem?
6. Cum se face intretinerea si depozitarea pentru o utilizare indelungata?
7. De ce sa alegi o unealta din gama noastra ?

De ce este important sa alegem un spaclu potrivit pentru lucrarile noastre ?

Este important să alegem un spaclu potrivit pentru lucrările noastre deoarece acest lucru influențează eficiența, siguranța și rezultatele proiectului.

Iată câteva motive pentru care selecția corectă a unui spaclu este esențială:

Eficiență: Dacă alegem un spaclu cu dimensiunea, forma și caracteristicile potrivite pentru lucrarea specifică, vom putea realiza sarcinile cu mai puțin efort și într-un timp mai scurt.

Siguranță: Utilizarea unui spaclu nepotrivit poate crește riscul de accidente sau leziuni. Un spaclu greșit poate fi dificil de manevrat sau poate provoca slăbiciune structurii, ceea ce poate duce la accidente sau deteriorarea lucrărilor.

Performanță și rezultate de calitate: Un spaclu adaptat ne permite să realizăm lucrări precise și să obținem finisaje sau structuri bine definite.

Durabilitate: Un spaclu potrivit pentru lucrările noastre este fabricat din materiale de calitate și este proiectat pentru a face față cerințelor solicitante. Alegerea unui spaclu durabil și rezistent ne asigură că uneltele noastre vor rezista în timp și nu se vor deteriora rapid.

Confort: Alegerea unui spaclu care se potrivește ergonomic cu mâna noastră și cu nevoile noastre individuale de lucru poate contribui la confortul nostru în timpul utilizării. Un mâner ergonomic și o greutate adecvată ne permit să lucrăm mai confortabil și să reducem oboseala și tensiunea asupra mâinilor și a mușchilor.

De ce sa optam pentru un spaclu de 50 cm ?

Optarea pentru un spaclu de 50 cm poate aduce mai multe avantaje în diverse lucrări de construcții și renovări. Iată câteva motive pentru care să optați pentru un spaclu de 50 cm:

Eficiență în lucrările mari: Datorită dimensiunii sale mai mari, un spaclu de 50 cm vă permite să acoperiți o zonă mai mare într-un singura trecere, ceea ce duce la o eficiență sporită în lucrările de îndepărtare, nivelare sau aplicare a materialului.

Manipulare confortabilă: Chiar dacă are o dimensiune mai mare, un spaclu de 50 cm poate fi conceput ergonomic, cu un mâner bine proiectat, care să ofere o prindere confortabilă și un control mai bun asupra uneltei. Acest lucru reduce oboseala și tensiunea în timpul lucrului prelungit.

Versatilitate în diferite etape: Spaclul de 50 cm poate fi utilizat în mai multe etape ale proceselor de construcții și renovări, precum săparea, nivelarea, îndepărtarea materialelor sau aplicarea și netezirea finisajelor.

Nivelare mai eficientă: Lungimea mai mare a spaclului de 50 cm vă permite să nivelati mai eficient materialul pe suprafețe mari, evidențiind eventualele imperfecțiuni și permițându-vă să le corectați în timp util.

Adaptare la cerințele specifice: Optând pentru un spaclu de 50 cm, vă asigurați că aveți un instrument care se potrivește nevoilor dvs. specifice și că puteți aborda diferite sarcini cu un singur instrument.

Cand se utilizeaza acest tip de spaclu?

Un spaclu de 50 cm este utilizat într-o varietate de lucrări de construcții și renovări, în funcție de necesitățile specifice ale proiectului. Iată câteva situații în care se utilizează acest tip de spaclu:

Nivelarea și finisarea suprafețelor mari: Spaclul de 50 cm este ideal pentru nivelarea și finisarea suprafețelor mari, cum ar fi pereți sau tavane. Dimensiunea sa mai mare permite o acoperire mai eficientă și rapidă a suprafeței, în special în cazul lucrărilor extinse.

Îndepărtarea materialului: Spaclul de 50 cm poate fi folosit pentru razuirea materialului, cum ar fi gletul, tencuiala sau vopseaua.

Aplicarea materialului: Spaclul de 50 cm poate fi utilizat pentru aplicarea materialului, cum ar fi gletul, tencuiala sau compusul pentru finisare.

Lucrări de renovare sau construcții mari: Un spaclu de 50 cm este potrivit pentru lucrări de construcții și renovări de dimensiuni mai mari, cum ar fi nivelarea și finisarea unui perete sau tavane extinse, pregătirea unei suprafețe mari pentru pardosire sau îndepărtarea materialului de pe o suprafață extinsă.

Din ce materiale sunt confectionate aceste modele ?

Materialele din care pot fi confecționate spaclurile variază și includ inoxul, plasticul, aluminiu.

Lama din inox: Lama confecționată din inox oferă o rezistență excelentă la coroziune și uzură. Acest material de înaltă calitate asigură o durabilitate sporită, permițându-vă să utilizați spaclul pe termen lung fără a se deteriora. Lama din inox este, de asemenea, ușor de curățat și menținut, ceea ce face întreținerea spaclului mai ușoară.

Mâner din plastic sau aluminiu sau acoperit cu piele: Spaclul este echipat cu un mâner confortabil din plastic sau aluminiu. Mânerul din plastic oferă aderență bună și o senzație ergonomică în mână, permițându-vă să lucrați confortabil și cu precizie. Mânerul din aluminiu, pe de altă parte, este ușor și durabil, oferind rezistență la compresiune și rezistență structurală. Alegerea între plastic și aluminiu depinde de preferințele individuale și nevoile specifice ale lucrărilor. Manerele acoperite cu piele sunt facute in asa fel incat sunt mai cofortabile, absorb umezeala si ofera o prindere mai buna si productivitate

Ce tip de lama ar trebui sa alegem?

Pentru spaclul de 50 cm, se recomandă utilizarea unei lame din inox.

Lama din inox oferă o rezistență mare la abraziune și este potrivită pentru utilizarea atât în aplicarea gletului de încărcare, cât și în aplicarea gletului de finisaj.

Cum se face intretinerea si depozitarea pentru o utilizare indelungata?

Pentru a asigura o utilizare îndelungată a spaclului și pentru a-i menține performanța optimă, este important să acordați atenție întreținerii și depozitării corespunzătoare.

Iată câteva sfaturi pentru întreținerea și depozitarea spaclului:

-Curățare după fiecare utilizare

-Verificarea stării spaclului

-Depozitare într-un loc uscat și curat

-Protejarea lamei: Pentru a proteja lama spaclului de coroziune sau deteriorare, puteți aplica un strat subțire de ulei sau lubrifiant specific pe suprafața lamei înainte de depozitare.

-Respectarea instrucțiunilor producătorului

De ce sa alegi o unealta din gama noastra ?

Există mai multe motive pentru a alege o unealtă din gama noastră. Iată câteva din beneficiile pe care le punem la dispoziție:

Calitate superioară

Performanță excelentă

Ergonomie și confort

Variație și adaptabilitate

Suport și servicii