Filter
 • Prelungitor gletiere ParfaitLiss aluminiu Telescopic 2×1 m L’Outil Parfait®

  5.00 out of 5
  Prețul inițial a fost: 279,00 lei.Prețul curent este: 265,00 lei.
 • Prelungitor gletiere ParfaitLiss aluminiu Telescopic 2×0.5 m L’Outil Parfait®

  0 out of 5
  Prețul inițial a fost: 149,00 lei.Prețul curent este: 141,00 lei.
 • Maner gletiere DECOLISS – pentru prelungitor®

  0 out of 5
  69,00 lei
 • Maner gletiera Level 5 (necesita prelungitor separat)®

  0 out of 5
  79,00 lei
 • Maner adaptor gletiere OCAI – pentru prelungitor

  0 out of 5
  65,00 lei
 • Gletiera profesionala inox 80 cm lama 0.3 mm maner ergonomic din plastic, Premium Parfaitliss L’Outil Parfait®

  5.00 out of 5
  Prețul inițial a fost: 389,00 lei.Prețul curent este: 369,00 lei.
 • Prelungitor Telescopic 2×1 m DECOLISS (NU include maner)®

  0 out of 5
  129,00 lei
 • Gletiera profesionala lama inox, 80 cm, 0.3 mm OCAI – lama se poate schimba

  5.00 out of 5
  299,00 lei
 • Prelungitor 1-1.75 m pentru maner adaptor OCAI (nu include maner)

  0 out of 5
  189,00 lei
 • Prelungitor pt maner gletiere Level5®

  0 out of 5
  179,00 lei
 • Maner gletiera DeWalt (necesita prelungitor separat)®

  0 out of 5
  109,00 lei
 • Lama de schimb gletiera 80 cm, OCAI

  0 out of 5
  98,00 lei
 • Prelungitor pt maner gletiere DeWalt®

  0 out of 5
  199,00 lei
 • Gletiera profesionala inox 80 cm lama 0.3 mm maner ergonomic din aluminiu Premium Level 5®

  0 out of 5
  399,00 lei
 • Gletiera profesionala inox 80 cm lama 0.3 mm maner ergonomic din aluminiu Premium DeWalt®

  0 out of 5
  499,00 lei
 • Gletiera 80 cm lama PVC DECOPLAST L’Outil Parfait®

  0 out of 5
  199,00 lei

Cuprins:

1. Ce este un spaclu?
2. De ce sa achizitionam un spaclu de 80 cm?
3. Care sunt avantajele acestui tip de spaclu?
4. Pentru ce lucrari se foloseste un spaclu de 80 cm ?
5. Din ce material este fabricat?
6. Ce modele poti sa gasesti in site ?

Ce este un spaclu?

Spaclul este o uneltă esențială pentru meșterii profesioniști în domeniul construcțiilor și renovărilor.

Acesta oferă control și precizie în aplicarea materialelor de construcții, precum gletul și mortarul, pentru a obține un finisaj neted și uniform.

Spaclul permite nivelarea și modelarea materialelor în zone greu accesibile, îndepărtarea surplusului de material și efectuarea de ajustări și corecții în timpul proiectului.

Este un instrument versatil care ajută la evitarea erorilor, economisirea de materiale și obținerea unor rezultate de calitate în lucrările de construcții și renovări.

De ce sa achizitionam un spaclu de 80 cm?

Există câteva motive pentru care s-ar putea să considerați achiziționarea unui spaclu de 80 cm.

Iată câteva dintre aceste motive:

Acoperire mai mare: Un spaclu mai lung, precum cel de 80 cm, oferă o acoperire mai mare a suprafeței într-o singura trecere. Aceasta înseamnă că puteți aplica, nivela sau îndepărta materialul pe o suprafață mai mare într-un timp mai scurt, economisind astfel timp și efort.

Eficiență sporită: Datorită dimensiunii sale mai mari, un spaclu de 80 cm vă permite să finalizați lucrările mai rapid. Puteți acoperi o zonă mai mare într-un timp mai scurt, ceea ce duce la o eficiență sporită în cadrul proiectelor de construcții sau renovări.

Nivelarea și corectarea: Un spaclu mai lung vă permite să obțineți o nivelare mai precisă și să corectați imperfecțiunile de pe suprafața lucrării. Acest lucru este deosebit de util în cazul finisajelor și al obținerii unui aspect uniform.

Versatilitate: Un spaclu de 80 cm poate fi utilizat într-o varietate de lucrări, cum ar fi nivelarea, aplicarea și îndepărtarea materialului, precum și pregătirea suprafețelor. Alegerea unui spaclu versatil vă permite să abordați diferite sarcini și să lucrați mai eficient cu mai puține unelte.

Care sunt avantajele acestui tip de spaclu?

Iată o listă cu avantajele unui spaclu de 80 cm:

Acoperire mai mare: Dimensiunea mai mare a lamei permite acoperirea unei suprafețe mai extinse într-un singur gest, reducând timpul și efortul necesar pentru aplicare, nivelare sau îndepărtare.

Eficiență sporită: Datorită acoperirii mai mari, se poate finaliza lucrările mai rapid, economisind timp și resurse.

Nivelare mai precisă: Lungimea spaclului de 80 cm permite o nivelare mai precisă a suprafețelor, asigurând un finisaj uniform și profesionist.

Manipulare confortabilă: Spaclul de 80 cm este proiectat ergonomic, oferind o prindere confortabilă și controlată în timpul utilizării.

Versatilitate: Un spaclu de 80 cm poate fi utilizat într-o varietate de lucrări, cum ar fi aplicarea gletului, nivelarea și îndepărtarea materialelor, pregătirea suprafețelor sau alte proiecte de construcții și renovări.

Potrivit pentru lucrări mari: Alegerea unui spaclu de 80 cm este ideală pentru lucrările care implică suprafețe mari, cum ar fi placarea cu gresie, tencuirea pereților sau aplicarea finisajelor pe suprafețe extinse.

Vizibilitate îmbunătățită: Lama mai lungă permite o vizibilitate mai bună a suprafeței de lucru, facilitând identificarea imperfecțiunilor și a zonelor care necesită ajustări.

Durabilitate și calitate: Optarea pentru un spaclu de înaltă calitate, fabricat din materiale rezistente, asigură o durabilitate pe termen lung și o performanță excelentă în lucrările de construcții și renovări.

Eficientizarea muncii: Datorită capacității sale de a acoperi o suprafață mai mare într-un singur gest, un spaclu de 80 cm permite eficientizarea lucrului și reducerea numărului de treceri repetate pe aceeași zonă.

Pentru ce lucrari se foloseste un spaclu de 80 cm ?

Un spaclu de 80 cm este potrivit pentru o varietate de lucrări de construcții și renovări, cum ar fi:

Aplicarea și nivelarea gletului: Dimensiunea mai mare a spaclului permite acoperirea unei suprafețe mai mari într-un singur gest, facilitând aplicarea și nivelarea uniformă a gletului pe pereți sau tavane.

Îndepărtarea materialelor: Lama mai lungă a spaclului de 80 cm ajută la îndepărtarea eficientă a vopselei, tencuielii sau a altor materiale de pe suprafețe extinse.

Pregătirea suprafețelor: Spaclul de 80 cm este ideal pentru pregătirea suprafețelor înainte de aplicarea finisajelor. Aceasta poate include umplerea fisurilor, nivelarea denivelărilor sau îndepărtarea imperfecțiunilor, asigurând o suprafață netedă și uniformă.

Lucrări de tencuire: Datorită dimensiunii sale mai mari, spaclul de 80 cm poate fi folosit în lucrările de tencuire, asigurând o aplicare uniformă a gletului sau a altor materiale de tencuire.

Lucrări exterioare: Spaclul de 80 cm este util în proiectele de construcții exterioare, cum ar fi placarea cu gresie sau piatră, tencuirea fațadelor sau nivelarea terenului. Dimensiunea sa mare facilitează lucrul pe suprafețe extinse.

Este important să adaptați dimensiunea spaclului la dimensiunea și specificul lucrărilor pe care le desfășurați pentru a obține cele mai bune rezultate.

Din ce material este fabricat?

Spaclul este echipat cu o lamă din inox, un material rezistent la coroziune și uzură, asigurând o durabilitate sporită și performanță de lungă durată.

Lama din inox este ușor de curățat și întreținut, facilitând utilizarea spaclului pe termen lung.

Mânerul spaclului este fabricat din plastic sau aluminiu, oferind diferite avantaje.

Mânerul din plastic oferă o aderență bună și o senzație ergonomică în mână, asigurând un confort și precizie în utilizare.

Mânerul din aluminiu, pe de altă parte, este ușor și durabil, rezistent la compresiune și oferind o rezistență structurală în timpul lucrului.

Alegerea între mânerul din plastic sau aluminiu depinde de preferințele individuale și nevoile specifice ale lucrărilor.

Ambele opțiuni oferă beneficii în ceea ce privește confortul și performanța utilizatorului.

Ce modele poti sa gasesti in site ?

Pe site-ul nostru, puteți găsi o gamă variată de modele de spacluri, adaptate diferitelor nevoi și preferințe.

Avem disponibile spacluri diferite, pentru a se potrivi cu lucrările dvs. specifice.