Filter
 • Gletiera colt INTERIOR lama inox 10 x 12 cm L’Outil Parfait®

  5.00 out of 5
  79,00 lei
 • Mistrie Trapezoidala lama inox 180 mm L’Outil Parfait®

  0 out of 5
  49,00 lei
 • Mistrie Profesionala lama inox 180 mm L’Outil Parfait®

  0 out of 5
  49,00 lei
 • Gletiera colt exterior lama inox 9×12,5 cm Ragni®

  0 out of 5
  95,00 lei
 • Mistrie dreapta lama inox 4×10 cm Ragni®

  0 out of 5
  42,00 lei
 • Gletiera colt interior lama inox 10×12 cm Ragni®

  5.00 out of 5
  95,00 lei
 • Mistrie otel inoxidabil 11 x 16,5 cm RAGNI®

  0 out of 5
  69,00 lei
 • Mistrie dreapta lama inox 10×11 cm Ragni®

  0 out of 5
  59,00 lei
 • Gletiera colt EXTERIOR lama inox 10 x 12 cm L’Outil Parfait®

  5.00 out of 5
  79,00 lei
 • Gletiera de colt interior 10 cm Decoliss cu prelungitor®

  0 out of 5
  315,00 lei
 • Mistrie dreapta lama inox 8×11 cm Ragni®

  5.00 out of 5
  49,00 lei
 • Mistrie dreapta lama inox 6×11 cm Ragni®

  0 out of 5
  45,00 lei
 • Gletiera de colt interior 10 cm Decoliss®

  0 out of 5
  209,00 lei

Cuprins:

1. De ce sa alegem o mistrie de inalta calitate in cadrul lucrarilor noastre?
2. Unde se poate utiliza aceasta cu succes?
3. Ce tipuri de materiale putem aplica ?
4. Pentru ce tip de mistrie putem opta ?
5. Pentru ce tip de lama putem opta ?
6. Cum se face intretinerea acestora in mod corect?
7. Ce fel de modele iti recomandam noi ?

De ce sa alegem o mistrie de inalta calitate in cadrul lucrarilor noastre?

O mistrie de calitate superioară va oferi o aplicare uniformă și precisă a materialelor, rezultând în un aspect estetic mai bun și o durabilitate mai mare.

De asemenea, o mistrie de calitate superioară va fi mai rezistentă la uzură și va dura mai mult, economisind costuri pe termen lung.

In plus, utilizarea acesteia este mai ușoară și mai confortabilă pentru utilizator, ceea ce va duce la o muncă mai eficientă și mai puțin obositoare.

Unde se poate utiliza aceasta cu succes?

O mistrie poate fi utilizată cu succes în diferite locații, cum ar fi în construcția sau renovarea clădirilor, în lucrări de finisare interioară sau exterioară, în construcția de pavaje sau în orice altă aplicație care necesită aplicarea și întinderea unor materiale precum mortarul, cimentul, tencuiala, gletul sau șapa.

Acestea pot fi utilizate în diferite proiecte de construcție sau renovare, precum:

Constructia de pereti: Pentru aplicarea uniformă a tencuielii sau a gletului pe pereți sau tavane, o mistrie poate fi un instrument esențial.

Finisarea interioară: În proiecte de finisare interioară, cum ar fi aplicarea gletului sau a altor materiale de finisare, o mistrie de calitate superioară poate ajuta la obținerea unui rezultat profesional.

Pavaje: În construcția de pavaje sau în repararea acestora, o mistrie poate fi utilizată pentru a aplica și întinde mortarul sau cimentul pentru a asigura o acoperire uniformă.

Renovări exterioare: În proiecte de renovare exterioară, cum ar fi repararea sau aplicarea tencuielii pe fațada clădirii, o mistrie poate fi utilizată pentru a obține un aspect estetic mai atractiv.

In concluzie, o mistrie de calitate superioară poate fi utilizată cu succes în diferite proiecte de construcție sau renovare pentru a obține un rezultat final uniform și profesional.

Ce tipuri de materiale putem aplica ?

Mistria poate fi utilizata pentru aplicarea sau manipularea unor tipuri variate de materiale.

Astfel o mistrie poate fi folosita cand se lucreaza cu mortar, cu ciment, tencuiala, gleturi de nivelare si finisaj si chiar sape.

Aceste materiale pot fi utilizate pentru diferite tipuri de lucrări, cum ar fi construcția sau renovarea clădirilor, repararea sau îmbunătățirea finisajelor interioare sau exterioare, sau pentru aplicarea unor acoperișuri sau pavaje.

Mistria poate fi utilizată atât pentru lucrările de interior, cât și pentru cele de exterior, în funcție de tipul de material și de tipul de mistrie utilizat.

Este important de menționat că diferitele tipuri de materiale pot necesita diferite tipuri de mistrii și tehnici de aplicare, deci este important să se aleagă o mistrie adecvată pentru fiecare tip de material în parte.

De exemplu, dacă doriți să aplicați tencuiala pe pereți, o mistrie cu vârf rotund este ideala pentru acest scop, deoarece permite o distribuție uniformă a materialului și o finisare netedă.

Pe de altă parte, dacă doriți să zidiți sau să aplicați mortar pe pereți, o mistrie mai mare cu vârf plat ar fi mai potrivită pentru acest scop, deoarece va permite nivelarea și aplicarea materialul mult mai ușor.

Produsele din magazinul nostru sunt testate de noi si incercate inainte de a le comercializa.

Incearcam sa aducem ce este mai de calitate si mai performant pe piata.

Pe site puteti gasi o varietate mare de modele de mistrii si unelte asemanatoare.

Majoritatea sunt cu lama de otel inoxidabil de cea mai buna calitate si cu manere ergonomice.

Alegerea produselor noastre va ofera siguranta si eficienta in munca dumneavoastra, precum si un suport tehnic si garantie pentru orice problema intampinata.

Pentru ce tip de mistrie putem opta ?

Există mai multe tipuri de mistrii disponibile pe piață, cum ar fi mistria pentru exterior, mistria pentru interior, mistria universală, mistria pentru zidit, mistria pentru tencuieli, mistrie clasică cu vârf rotund, mistrie de formă trapezoidală, mistrie de colț interior, mistrie de colț exterior sau mistrie triunghiulară.

Mistriile au forma si carcateristici specifice.

Astfel puteti opta pentru diferite modele in functie de ce aveti nevoie.

Forma, dimensiunea, lungimea manerului sau chiar materialul din care sunt fabricate trebuie analizate cu atentie astfel incat sa faceti o alegere corecta pentru nevoile dumneavoastra si pentru specificul lucrari pe care o realizati.

Pentru ce tip de lama putem opta ?

Mistriile cu lama din otel inoxidabil  sunt solide si au colturi rotunjite pentru a evita zgarierea vasului  cu care se lucreaza.

Acest lucru asigura durabilitatea si rezistenta in timp a acestora, precum si protectia vasului cu care se lucreaza.

Cum se face intretinerea acestora in mod corect?

Intretinerea corecta a unei mistrii este esentiala pentru a asigura o durata de viata lunga si o performanta optima.

Este important sa se curete mistria inainte de a o depozita, folosind apa si un burete sau un material textil, fara a utiliza solutii de curatare agresive.

Acest lucru va ajuta la indepartarea oricaror resturi de material sau de praf care ar putea afecta performanta acesteia.

Este necesar ca mistria sa fie uscata inainte de a se depozita intr-un loc ferit de umiditate si uscat.

Este recomandat sa verificati lama mistriei.

Daca apar imperfectiuni pe suprafata lamei ar fi bine ca acestea sa fie corectate astfel incat sa nu afecteze calitatea lucrarii.

Ce fel de modele iti recomandam noi ?

Dintre mistriile pe care le avem modelele cu lama dreapta de la producatorul Ragni sunt cele mai apreciate si cela mai vandute.

Lamele sunt de foarte buna calitate si manerul este foarte bine constuit si de calitate.

De asemenea in unele cazuri varfurile lamelor sunt rotunjite la colturi pentru a nu zgaria galeata sau recipientul din care se ia materialul.