ClickCease

Afișez toate cele 11 rezultate

Slefuitor de perete – Finisari superioare si mai rapide pentru diferite tipuri de lucrari

Amenajarile de interior nu pot avea rezultate superioare fara o slefuire adecvata a suprafetelor peretilor si tavanelor, asa ca mesterii profesionisti se doteaza corespunzator, cu diferite unelte si scule de mana de cea mai buna calitate, de la gletiere clasice sau gletiere profesionale, spacluri si mistrii, pana la slefuitor si plase abrazive. In magazinul nostru online exista o gama variata de astfel de produse, ideale pentru mesterii care doresc sa reduca timpul de munca, dar sa obtina rezultate excelente.

Slefuitoare pentru glet – Modele diferite si robuste, pentru mesteri priceputi

In aceasta categorie poti gasi diferite modele de slefuitoare de perete sau rigips, cum ar fi modelele pentru colt, cu rotire pe doua axe, ce pot fi montate la manerul telescopic si furtunul special pentru aspirarea prafului rezultat in urma procesului sau slefuitoarele pentru tavan, care se misca usor, fara efort, pe o suprafata de lucru de 20 x 20 cm. De asemenea, poti opta pentru un kit complet, care cuprinde mai multe unelte si scule: un slefuitor plan si unul de colt, panze de rezerva si gletiera pentru finisaj.

Daca ai nevoie de un model de produs profesional pentru gips carton, glet sau beton, pentru a realiza o finisare perfecta a suprafetelor din interiorul locuintei tale, atunci alege un produs de calitate, la preturi corecte si bucura-te de rezultate deosebite. Produsele din magazinul nostru ofera o finisare superioara si rapida, materiale robuste, rezistenta in timp si protectie garantata.