Termeni și Condiții

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Acești termeni și condiții conturează regulile și regulamentele de utilizare a site-ului în conformitate cu prevederile Regulamentului UE – GDPR 679/2016.Compania care administrează site-ul www.gletiere.ro, denumit în continuare Gletiere sau Gletiere.ro, este S.C. COLOREX PAINTS S.R.L., numită în continuare Vânzător, înregistrată la Registrul Comertului cu nr. J22/2600/1994 și având Codul Unic de Înregistrare 6448039.Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos.Recomandăm citirea cu atenție a acestora.

 1. Dreptul de autor

Întregul conținut al site-ului Gletiere – imagini, video, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea Vânzătorului și a furnizorilor săi. Este apărat de Legea Dreptului de Autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris al Vânzătorului a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. Sigla Gletiere este marcă înregistrată și beneficiază de protecția legislației în vigoare.

Puteți vizualiza și / sau imprima paginile de la https://gletiere.ro pentru uz personal, sub rezerva restricțiilor stabilite în acești termeni și condiții.

Trebuie să NU:

 • Redați materiale de la https://gletiere.ro
 • Vindem, inchiriem sau sub-licentiem materiale de la https://gletiere.ro
 • Reproduce, copiați sau copiați materiale de la https://gletiere.ro
 • Redistribuiți conținut din MAGAZIN (cu excepția cazului în care conținutul este destinat redistribuirii).

Vânzătorul permite tuturor utilizatorilor acces în interes personal, pe site-ul Gletiere fără a le conferi dreptul de a descărca sau de a modifica sau reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei vânzătorului fără acordul prealabil scris al acestuia. Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul Gletiere, va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au inițiat această acțiune.

 1. Limitarea răspunderii pentru produse și servicii

Produsele și serviciile sunt oferite în forma în care vin de la producător și, de asemenea, în limita stocului disponibil. Vânzătorul nu oferă nicio garanție în mod expres sau implicit, în ceea ce privește inclusiv, dar fără limitare la funcționarea acestui site, informația, conținutul, materialele sau produsele de pe site, precum și potrivirea lor unui anumit scop.

Utilizatorii sunt de acord că folosirea acestui site și cumpărarea produselor sau a serviciilor se face pe propria răspundere.

Imaginile publicate pe site au titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.). Vânzătorul și furnizorii săi își rezervă dreptul să modifice specificațiile produselor fără o notificare prealabilă. Vânzătorul nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în site-ul Gletiere. Acestea sunt identice cu cele puse la dispoziția noastră de către reprezentanții fiecărei mărci.

Toate produsele care beneficiază de garanție sunt însoțite de certificatul de garanție original emis de Vânzător prin calitatea sa de importator direct. Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de către Vânzător oricărui client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de Vânzător de la acest client.

Toate promoțiile afișate și descrise pe site sunt valabile numai în condițiile descrise odată cu anunțarea promoției și în limita stocurilor disponibile.

 1. Limitarea răspunderii pentru prețuri

Prețurile prezentate includ TVA si NU includ cheltuielile de livrare, comanda minimă fiind de 30 RON. Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica prețul pentru produsele aduse la comandă. Prețul produselor aduse la comandă poate fi influențat de cursul valutar sau de alte taxe și accize. Este posibil ca stocul să se modifice între momentul plasării comenzii și momentul acceptării acesteia, iar din acest motiv anumite produse pot să nu fie disponibile.

Prețurile sunt valabile două zile de la data înregistrării comenzii, în limita stocului disponibil. Orice produs care nu are preț (are afișat preț zero) se subînțelege că nu este de vânzare, deoarece nu este în stocul societății.

 1. Limitarea răspunderii pentru livrare

Livrarea produselor are o arie de extindere națională și, astfel, se va face oriunde în România. Vânzătorul își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin confirmare online (de către client) sau prin confirmare telefonică.

Costurile de transport vor fi suportate de către cumpărător.

Vânzătorul își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de Vânzător. Cazurile pot include: calamități, incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră, conform prevederilor legii din România.

Înainte de fiecare livrare clientul va fi contactat de către reprezentantul firmei de curierat. În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni încă o dată după ce va restabili contactul cu clientul. Dacă coletul nu va fi ridicat, comanda va fi anulată și produsul returnat la sediul Vânzătorului. Clientul ar urma să suporte atât costurile unei noi livrări, cât și costurile livrării neonorate, indiferent de valoarea produselor comandate.

 1. Obligațiile clientului pentru produsele primite cu titlul de Cadou

Produsele livrate de către Vânzător cu titlu de „cadou” sunt oferite ca o metodă de recompensare a clientului pentru comanda efectuată pe site-ul Vânzătorului. Clientul a luat la cunoștință și recunoaște că produsul oferit de către Vânzător cu titlu de „cadou” reprezintă un motiv determinant pentru plasarea unei comenzi pe site-ul Vânzătorului. Acesta se  obliga ca în situația în care dorește să returneze produsul achiziționat să returneze și produsul primit cu titlu de „cadou” în starea în care l-a recepționat.

În situația în care clientul returnează produsul achiziționat și dorește restituirea sumei achitate, dar nu returnează și produsul oferit drept „cadou”, Vânzătorul este îndreptățit să rețină din suma returnată către client contravaloarea produsului „cadou” la valoarea afișată pe factura de achiziție.

 1. Limitarea răspunderii pentru plată

Plata produselor comandate se poate efectua în avans, prin mijloace bancare, sau la livrarea produselor – RAMBURS. Vânzătorul își rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata produselor în avans. Plata în avans se poate realiza prin ordin de plată, iar dovada plății trebuie trimisă către Vânzător la adresa de email: comenzi@gletiere.ro. Livrarea va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul Vânzătorului.

Alte modalități de plată:

 • Online cu card bancarprin soluția (intermediarul, partenerul) plationline.ro (Visa / Maestro / Mastercard). Dacă ați ales metoda de plată ” Online, prin card bancar ” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți. Plățile cu carduri de credit / debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa / Visa Electron si MasterCard / Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure”, elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. „3-D Secure” asigură, în primul rând, ca nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment în timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.
 1. Limitarea răspunderii pentru garanția produselor

Produsele cumpărate prin intermediul acestui site beneficiază de garanția Vânzătorului emisă prin calitatea sa de importator direct, cu respectarea prevederilor legale în vigoare. Aceasta prevedere se aplica doar produselor care beneficiaza de garantie conform legislatiei!

 1. Limitarea responsabilității pentru linkuri către alte site-uri, server, browser

Site-ul Gletiere este găzduit de serverele unei terțe firme. Societatea Vânzătorului nu va putea fi făcută responsabilă pentru:

 • eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări, sau actualizări;
 • pentru erorile apărute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului Gletiere.

Vânzătorul nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legături de pe site-ul Gletiere. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauză.

Dacă găsiți orice legătură pe site-ul nostru Web sau pe orice site web legat de orice motiv, ne puteți contacta despre acest lucru prin trimiterea unui e-mail către office@colorexpaints.ro.  Vom lua în considerare cererile de eliminare a legăturilor, dar nu vom avea obligația de a face acest lucru sau de a vă răspunde direct.

 1. Acces și funcționalitate

Următoarele organizații se pot conecta la site-ul nostru Web fără aprobarea prealabilă scrisă:

 • Agentii guvernamentale;
 • Motoare de căutare;
 • Organizații de știri;
 • Distribuitorii de directoare on-line, în momentul în care ne afișează în director, se pot conecta la site-ul nostru web în același mod în care acestea fac trimitere la site-urile web ale altor companii listate; și
 • Acordurile de afaceri acreditate la nivel global, cu excepția solicitării organizațiilor nonprofit, a centrelor comerciale de caritate și a grupurilor de colectare a fondurilor de caritate, care nu pot fi hiperlinkate la site-ul nostru Web.

Putem considera și aproba alte solicitări de legătură de la următoarele tipuri de organizații:

 • surse cunoscute de consumatori și/sau de afaceri, cum ar fi Camerele de Comerț și Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor;
 • distribuitori de directoare on-line;
 • portaluri de internet.

Organizațiile de mai sus se pot conecta la pagina noastră de pornire, la publicații sau la alte informații de pe site-ul web, atâta timp cât link-ul:

 1. nu este în niciun fel înșelător;
 2. nu implică în mod fals sponsorizarea, avizarea sau aprobarea părții care leagă și a produselor sau serviciilor sale; și
 3. se încadrează în contextul site-ului părții care leagă.

Dacă vă aflați printre organizațiile enumerate mai sus și sunteți interesat să folosiți informații de pe site-ul nostru, trebuie să ne anunțați prin trimiterea unui e-mail către office@colorexpaints.ro.

Organizațiile aprobate de Societatea COLOREX PAINTS pot să creeze hyperlink-uri către site-ul nostru Web, după cum urmează:

 • utilizând numele companiei noastre; sau
 • utilizând adresa Web la care este conectat; sau
 • utilizând orice altă descriere a site-ului nostru Web sau a materialului care este legat la acest lucru are sens în contextul și formatul conținutului de pe site-ul părții care leagă.

Nu va fi permisă utilizarea siglei Gletiere fără acordul prealabil, în format fizic sau digital, al Societății COLOREX PAINTS.

 1. Cookies

Folosim cookie-urile. Utilizând site-ul www.gletiere.ro sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu politica de confidențialitate a Societății COLOREX PAINTS.

Majoritatea site-urilor interactive din ziua de azi utilizează cookie-uri pentru a ne permite să preluăm detaliile utilizatorului pentru fiecare vizită. Cookie-urile sunt folosite în anumite zone ale site-ului nostru pentru a permite funcționalitatea acestei zone și ușurința utilizării pentru acei vizitatori. Unii dintre partenerii noștri afiliați/ publiciști pot utiliza, de asemenea, cookie-uri.

 1. Condiții reziliere

Putem rezilia sau suspenda imediat accesul la site-ul nostrum și/sau contul dvs., fără notificare prealabilă sau răspundere, din orice motiv.

 1. Litigii și dispoziții finale

Orice altă problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe Gletiere sau de informațiile prezentate pe acest site și care nu este deja tratată de niciun articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor de către utilizator.

În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor române de judecată, părțile alegând competența instanțelor de pe raza județului Iași.

Clientul își asumă în totalitate aceste riscuri odată ce își exprimă acordul față de acest Contract cu Clienții. Pentru relații suplimentare, vă invităm să ne contactați folosind formularul nostru online sau prin email la adresa comenzi@gletiere.ro.

În cazul oricăror sugestii sau reclamații, puteți folosi formularul online destinat acestui scop.

 1. Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la conținutul acestui document sau la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal sau dacă doriți să vă exercitați un drept, puteți contacta Societatea COLOREX PAINTS la adresa office@colorexpaints.ro sau puteți transmite o scrisoare în atenţia Responsabilului privind Prelucrarea Datelor Personale la adresa: Strada Titu Maiorescu 3, Letcani, Jud. Iasi, Cod poştal: 707280

Vă rugăm să nu divulgați date cu caracter special (de exemplu, informații legate de originea rasială sau etnică, de opinii politice, de convingeri religioase sau de altă natură, de sănătate sau de apartenență la un sindicat), numere de asigurare socială sau informații legate de cazierul penal atunci când ne contactați.

Ultima actualizare: 1 septembrie 2019. Putem actualiza aceste informatii periodic și vă vom notifica orice modificare prin postarea noii variante pe site-urile noastre web.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Call Now Button