Retur

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014Consumatorul are dreptul sa renunte la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la ziua la care intraţi dvs. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor. Returnarea produselor este gratuita, in termen de 14 zile calendaristice de la denuntarea contractului.

Toate produsele din categoria Gletiere si Gletiere Profesionale pot fi returnate in termen de 14 zile, in cazul in care cumparatorul considera ca nu lucreaza mai repede cu acestea. Produsele care pot fi returnate din aceste categorii trebuie sa nu prezinte urme avansate de uzura, interventii de orice fel asupra oricarui element al produsului sau lovituri, carapaturi. Comerciantul isi rezerva dreptul de a refuza un produs in conditiile in care acesta prezinta urme avansate de uzura sau lovituri, zgarieturi sau modificari de orice fel.

Pentru returnarea produsului trebuie sa solicitati telefonic sau prin e-mail la comenzi@gletiere.ro formularul de retur care va va fi trimis prin e-mail, in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data primirii produsului Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face in cel mai scurt timp de la primirea produselor, in masura in care clientul transmite informatiile necesare efectuarii platii.
Rambursarea sumelor datorate se va face prin virament bancar in contul clientului.

În situaţia menţionată mai sus, clientul va returna folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut livrarea, în termenul prevăzut mai sus, produsul cumpărat, în ambalajul original, fără să prezinte nici o urmă de deteriorare sau uzură. In conditiile in care produsele returnate prezinta urme de uzura, comerciantul SC Colorex Paints SRL – gletiere.ro isi rezerva dreptul de a retine un comision din contravaloarea produselor returnate in valoare de pana la 15%.

Cheltuielile de expediţie vor fi suportate de catre comerciant. Va rugăm să păstraţi dovadă de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul mărfii returnate, până la momentul rambursării banilor.

Produsele trebuie returnate în ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate certificaţi că sunteţi de acord cu aceste condiţii de utilizare şi că produsele sunt cele comandate şi corespund cerinţelor. WWW.GLETIERE.RO se obligă să restituie clientului sumele încasate pentru produsele returnate, în termen de maxim 30 de zile calendaristice de la data denunţării de către dvs a comenzii. Se rambursează doar valoarea produsului, fără taxele de transport.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

NOTA: ODATA FINALIZAREA COMENZII, CLIENTUL ACCEPTA FARA OBIECTIUNI CONDITIILE SI TERMENII DE UTILIZARE, VALOAREA ACESTORA FIIND ACEEASI CU UN CONTRACT VALABIL INCHEIAT. FIIND DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE CLIENTUL ISI ASUMA IN TOTALITATE DREPTURILE SI OBLIGATIILE CE DECURG DIN CUMPARAREA DIN MAGAZINUL VIRTUAL WWW.GLETIERE.RO. “TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE” RESPECTA LEGEA COMERTULUI ELECTRONIC, LEGEA CONTRACTELOR LA DISTANTA, LEGEA PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE SI LEGEA PROTECTIEI CONSUMATORILOR.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Call Now Button