ClickCease

  Afișez toate cele 19 rezultate

  Trafalet de Glet – un ajutor de nadejde pentru operatiunea de finisare a peretilor

  Aplicarea gletului pe suprafata peretilor care trebuie finisati intr-o lucrare de amenajari interioare este una dintre etapele importante ale acestei operatiuni. De rapiditatea cu care se aplica gletul pe pereti depinde calitatea executiei etapei urmatoare, de gletuire, adica de nivelare, si apoi a celei de slefuire si finisare. Daca gletul aplicat incepe sa se usuce, pot aparea probleme care pot solicita repetarea operatiunii.

  Solutia moderna in lucrarile de finisaje este apelarea la trafaletii pentru glet care, spre deosebire de cei pentru vopsea lavabila pe baza de apa sau de solvent, sunt special conceputi pentru aplicarea pastei de glet. Aplicarea gletului cu trafaletul este o operatiune mai rapida decat cea manuala, avantajul fiind ca nu se lasa timp gletului sa se intareasca sau sa se usuce inainte de a se interveni cu gletierele pentru finisaj.

  Trafaletii de glet – un avans tehnologic important pentru eficienta  muncii profesionistilor

  Meseriasii pot beneficia acum de un avans tehnologic semnificativ, deoarece trafaletul pentru glet poate fi folosit atat cu gleturi la sac, care se prepara la fata locului, cat si cu cele gata mixate. La fel ca in cazul trafaletilor pentru vopsit, cei pentru gletuire permit controlul simplu al cantitatii de pasta de glet aplicata pe suprafetele peretilor sau tavanelor. De asemenea, dimensiunile diferite ale rolelor, precum si prelungitoarele, permit incarcarea oricaror pereti, atat pentru zone de mare suprafata, cat si pentru colturi sau nise inguste.

  Alaturi de gletierele profesionale, folosirea acestor unelte la aplicarea gletului reduce timpul de finisare a peretilor. Deoarece aplicarea gletului va fi rapida si uniforma, nivelarea ulterioara cu gletierele si slefuirea sunt operatiuni care necesita un grad mult mai mic de migala, rezultatul obtinut fiind foarte apropiat de perfectiune.