ClickCease

Afișez 1 - 24 din 116 rezultate

Gletiere inovative si eficiente – te ajuta sa finalizezi rapid si profesionist orice proiect

Orice mester isi doreste sa detina in echipamentul propriu cele mai eficiente si durabile unelte, pentru a putea duce la bun sfarsit lucrari de inalta calitate, demne de revistele americane de design interior. De aceea, noi iti punem la dispozitie o gama de ustensile realizate la standarde premium, pentru ca tu sa optimizezi timpul si efortul investit in fiecare dintre proiectele tale.

In catalogul nostru vei gasi atat gletiere clasice, alcatuite din rama si maner anexat din plastic, cat si gletiere profesionale, pentru colturi sau tinci, gresie si faianta, rigips sau polistiren, cu lama de 0.3 mm sau de cauciuc, care prezinta maner ergonomic pe toata lungimea si latimea lamei, venetiana, pentru o flexibilitate ridicata si eficienta sporita la tencuielile decorative. Pe site-ul nostru vei descoperi modele mai mari sau mai mici, de 40 cm, 50 cm, 60 cm, 80 cm etc., realizate din inox.

Gletiera din inox pentru finisaj, cu maner ergonomic – marimi variate, flexibilitate ridicata si eficienta sporita

Produsele pe care ti le punem la dispozitie au fost create pentru a imbunatati rezultatul lucrarilor. Vei depune un efort mai mic pentru a nivela gletul ori alte materiale, pentru a chitui rosturi sau pentru a-ti finaliza sarcinile. De asemenea, poti achizitiona accesorii, precum prelungitorul util pentru finisajul tavanelor si al peretilor inalti, dar si kituri de gletiere care includ mai multe unelte si cutie de transport cu burete. Pentru ca munca ta sa fie mai simpla, echipa noastra iti ofera consultanta, iar impreuna vom gasi solutiile cele mai potrivite pentru nevoile tale, totul la un raport calitate-pret corect!