ClickCease

  Afișez toate cele 10 rezultate

  Banda mascare pentru zugravit si vopsit – Un accesoriu important pentru un proiect rapid

  Un mester profesionist stie ca inainte de a se apuca de treaba propriu-zisa de zugravit, vopsit sau de finisat peretii si tavanul unei incaperi, trebuie neaparat sa ia unele masuri de protectie deplina a podelei sau a altor obiecte. Asadar, din trusa sa nu vor lipsi banda de mascare sau cartonul. In magazinul nostru vei descoperi produse de calitate superioara, cu caracteristici de top, la preturi corecte, indiferent daca este vorba despre gletiere profesionale sau accesorii pentru gletiere, despre trafaleti, alte scule de mana sau despre banala banda de protectie.

  Banda de mascare si carton pentru protectia pardoselilor și parchetului – Avantaje reale in proiectul de zugravire

  In magazinul nostru exista seturi de banda si hartie de mascare, ce sunt aplicate cu ajutorul aplicatorului, si de carton pentru protejarea pardoselilor si a parchetului. Cartonul este fabricat din polipropilena, este perfect pentru lucrari de renovare si poate fi reutilizat pentru un alt proiect viitor. Este impermeabil, suporta trecerea intensa, chiar si greutatea unor echipamente mari, avand diferite dimensiuni (1,20 x 21 metri, 0,91 x 22,86 metri, 0,89 x 30,48 metri, 0,97 x 30,48 metri). Produsele noastre sunt de calitate premium, oferind o protectie excelenta in diferite tipuri de lucrari profesionale sau de acasa (gletuire, vopsire) si se dezlipesc foarte usor.

  Daca ai nevoie de hartie de mascare cu banda adeziva pentru protejarea pardoselii, cerceteaza produsele magazinului nostru si alege in cunostinta de cauza produsul cu dimensiunile potrivite.