Despre noi

Suntem un producător regional de vopsele lavabile ecologice pentru interior și exterior, tencuieli decorative cu paste subțiri și produse complementare și totodata suntem unul dintre puținii producători de vopsele pentru acoperiș și pardoseală din România. Detalii despre produsele noastre puteți găsi pe www.colorexpaints.ro

Din dorința de a oferi clienților noștri produse complementare de cea mai bună calitate, importăm și distribuim în România unelte și scule pentru zugravii profesioniști produse de compania franceză L’Outil Parfait. L’Outil Parfait este unul dintre cei mai mari producători în domeniul uneltelor și accesoriilor pentru constructii. Fondată în 1920 ca afacere de familie, L’Outil Parfait a urmărit permanent dezvoltarea și inovarea în domeniul său de activitate, investind masiv în cercetare și logistică. În prezent, fabricile L’Outil Parfait produc anual peste 17.000.000 de bucăti din cele peste 5.000 de produse din catalog:

– Gletierele L’Outil Parfait din gamele ParfaitLiss și DecoLiss sunt produse PROFESIONALE si PREMIUM si sunt potrivite pentru aplicarea gleturilor in oricare dintre etapele tehnologice – Incarcare / Nivelare / Finisare. Se pot utiliza cu orice tip de material (la sac sau gata mixat – la galeata) atat in cazul aplicarii gletului manual, cat si cu trafaletul special pentru glet sau mecanizat, cu pompa airless. Au mânere superergonomice care asigură ușurință în utilizare și reduc oboseala încheieturii pentru timpi indelungați de lucru. Lamele gletierelor, realizate din inox de cea mai buna calitate asigura o nivelare perfecta atat a materialelor de umplere cat si a celor mai fine materiale de finisaj. Tehnologia BiFlex asigura un contact de 10 ori mai mare cu suprafata de nivelat fata de o gletiera normala, fiind realizata astfel o finisare superioara. Lama este decupata la colturi pentru a nu lasa urme la contactul cu materialul care trebuie nivelat.

– Șpaclurile sunt printre cele mai apreciate produse L’Outil Parfait. Lama flexibila din inox de cea mai buna calitate si manerul ergonomic cu capat din aluminiu asigură o durabilitate foarte bună și ușurință în utilizare.

– Trafaletul pentru aplicat materiale vascoase (Gleturi) reprezintă inovația cea mai recentă a companiei fiind prezentat clienților prima dată la începutul anului 2018. Împreuna cu gletierele din gamele ParfaitLiss și Decoliss îmbunătățește timpul de aplicare și finisare a gleturilor cu peste 50%.

– Sistemul de finisare 3 S (Seeing, Smoothing, Sanding) a fost creat pentru a ușura munca finisorilor și în același timp pentru a obține rezultate mai bune în timpi record. Pentru toate accesoriile calitatea materialelor este premium. Întreg sistemul este folosit cu succes în întreaga Europă, în Statele Unite sau America de Sud.

În același timp importăm și distribuim în România produsele companiei americane Trimaco pentru protectia suprafețelor în timpul șantierului. Trimaco este lider de piață în domeniul protejării oricărui tip de suprafață în timpul șantierului. Cartoanele XPaper, XBoard si FloorShell sunt foarte rezistente, impermeabile și reutilizabile.

Asigurăm consultanță clienților noștri pentru a alege cele mai potrivite produse și eficiente produse.

Call Now Button