ClickCease
, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Gletiera profesionala inox 60 cm lama 0.3 mm maner ergonomic din aluminiu Premium Level 5


  • Constructie din aluminiu
  • Lama se poate inlocui
  • Inox de 0,3 mm

339.00 lei

LEVEL 5 – lider la nivel mondial pentru scule si unelte pentru zugravii profesionisti.

Caracteristici:
-Maner SUPER Ergonomic, USOR, perfect pentru a fi folosit cu o mana sau cu ambele maini, in functie de lungime
-Corpul gletierei este din ALUMINIU pentru o durata de viata prelungita a gletierei si REZISTENTA sporita. Se poate folosi cu manerul si prelungitorul pentru tavane si pereti inalti. Manerul si prelungitorul se achizitioneaza separat.
-Lama din inox de 0,3 mm, flexibila pentru utilizarea cu efort minim la gletuirea oricarei suprafete, atat placi de gips carton cat si tencuieli clasice. Lama se poate schimba in cazul unei uzuri avansate sau in cazul deteriorarii. Lama de 0.3 mm este perfecta atat pentru nivelare/incarcare cat si pentru stratul de finisaj.

Constructia gletierei si lama flexibila permit obtinerea unor timpi de lucru cu 50% mai buni la aplicarea oricarui tip de glet, atat manual cat si mecanizat. Poate fi folosita atat cu gleturi la sac cat si gleturi gata mixate. Gletiera se livreaza ambalata exact ca in videoul de mai jos!

Marimile disponibile 25 | 35 | 40 | 60 | 80 | 100 cm

GARANTIE de 1 AN oferita de producator pentru primul propietar al produsului. Garantia se refera la mentinerea proprietatilor acestei unelte in conditiile unei utilizari normale. Garantia nu acopera eventualele defecte cauzate de utilizarea nepotrivita, lovirea sau deteriorarea in orice fel cauzata de utilizator.

Brand

Level5 Tools

Schimbare Lama

Da

Marime

60 cm

Material Maner

Aluminiu

Tip de Lama

Inox

Utilizare

Incarcare / Nivelare / Finisaj Glet

Material Aplicat

Glet

Tip de Produs

Profesionale

Bazat pe 0 recenzii

0.0 overall
0
0
0
0
0

Fii primul care lasă o recenzie pentru produsul "Gletiera profesionala inox 60 cm lama 0.3 mm maner ergonomic din aluminiu Premium Level 5"

There are no reviews yet.

S-ar putea să-ți placă și…