ClickCease

Banda Armare Rosturi Gips Carton, 76 m Fiba Fuse MAX

(2 recenzii de la clienți)
Availability:

Stoc epuizat


 • Rezistenta mecanica mare
 • Usurarea timpului de aplicare a benzii
 • Incorporarea materialului in structura benzii

54.00 lei

Stoc epuizat

Fiba Fuse MAX este cel mai nou produs patentat de Saint Gobain pentru armarea imbinarilor pentru placile din gips carton si este realizata din fibra de sticla ramforsata.

download

Structura omogena si poroasa a benzii permite incorporarea in intregime a materialului, fara a exista riscul de incretire sau de aparitie a bulelor de aer si confera o rezistenta mai mare fata de imbinarile realizate cu hartie. Banda este ramforsata pe latime pentru o rezistenta sporita la crapaturi, fisuri, etc. Poate fi folosit cu Aplicatorul de banda pentru gips carton de la Delko Tools.

Fiba Fuse MAX are rezistenta mecanica ridicata si rezista la umiditate si mucegai. Materialul aplicat este incorporat in totalitate in structura deschisa a benzii de imbinare fiind astfel realizata o legatura mai puternica la imbinarile placilor. Nu crapa nici in cele mai grele conditii si este de foarte buna calitate. Datorita structurii subtiri a benzii se obtine o reducere a cantitatii de material de imbinare folosit si timpi de slefuire mai buni. Banda are lungime de 76 m si 5 cm latime.

FibaFuse Max Swatch 152311

SKU: 849140 Categorie:

Brand

Saint Gobain

Bazat pe 2 recenzii

5.0 overall
2
0
0
0
0

Add a review

 1. Mihai Merner

  Foare bun! Recomand. Nu fisureaza DELOC!!

  Mihai Merner

 2. Florin Padure

  Nu fisureaza deloc! Recomand

  Florin Padure