ClickCease
, , , , , , , , , , , ,

Gletiera lama inox semiflexibila, 40 cm, RAGNI


  • Maner inalt, foarte comod
  • Nituri si margini slefuite
  • Lama din otel inoxidabil

269.00 lei

Gletiera clasica pentru finisaj de la Ragni cu lama de 40 cm. Lama are dimensiunea de 40 cm lungime si 12 cm latime. 

Lama gletierei clasice de finisaj de la Ragni este din otel inoxidabil japonez, de cea mai buna calitate. Lama are dimensiunea de 40 cm si are colturile drepte. Prinderea lamei de sasiul gletierei este facuta cu nituri solide si slefuite pe toata lungimea. Lama are marginile slefuite din fabrica pentru a fi gata de utilizare direct din cutie. Lama este semiflexibila si este potrivita pentru folosirea atat cu gleturi de incarcare/nivelare cat si cu gleturi de finisaj.

Gletierele clasice de la Ragni au un maner foarte comod, se tine foarte bine in mana in timpul ultilizarii. Manerul este inalt, acest lucru fiind un avantaj enorm in timpul utilizarii existand posibilitatea prinderii gletierei in mana in mai multe pozitii, cu acelasi confort. 

Gletiera clasica pentru finisaj de la Ragni poate fi folosita atat cu gleturi de nivelare cat si cu gleturi de finisaj in functie de preferinta aplicatorului.

Gletiera vine in pachet cu sine de protectie pentru lama, pe laturile lungi, reutilizabila.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/mT8S4-SfPes” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Brand

Ragni

Bazat pe 0 recenzii

0.0 overall
0
0
0
0
0

Fii primul care lasă o recenzie pentru produsul "Gletiera lama inox semiflexibila, 40 cm, RAGNI"

There are no reviews yet.

S-ar putea să-ți placă și…