Hot

149,00 lei

  • Maner ergonomic
  • Lama de 0,3 mm
  • Sasiu aluminiu, usor
  • Nivelare optima a gleturilor
EAN: 3289551726356 SKU: 1726035

TRANSPORT GRATUIT peste 500 RON

RETUR GRATUIT

CONSULTANȚĂ PERMANENTĂ

SUPORT 24/7

Descriere

Lamele gletierelor clasice de finisaj L’Outil Parfait sunt FLEXIBILE si SUNT DREPTE / PLANE. Acest lucru reprezinta un mare avantaj in fata produselor clasice, permitand gletierei sa se muleze dupa planeitatea suportului pe care se aplica materialul in functie de forta folosita de utilizator.

Gletierele de finisaj L’Outil Parfait sunt produse PROFESIONALE si PREMIUM si sunt potrivite pentru aplicarea gleturilor in oricare dintre etapele tehnologice – Incarcare / Nivelare / Finisare. Se pot utiliza cu orice tip de material (la sac sau gata mixat – la galeata) atat in cazul aplicarii gletului manual, cat si cu trafaletul special pentru glet sau mecanizat, cu pompa airless.

Gama de gletiere profesionale pentru finisaj L’Outil Parfait – lama dubla 0.3 mm, cadru aluminiu, maner greutate redusa, margini rotunjite are urmatoarele caracteristici:
– Lamela SUPERflexibila din inox foarte subtire ( 0.3 mm ), cu margini decupate/rotunjite
– Cadru de aluminiu
– Maner ergonomic bimaterial: Gri/Rosu, de greutate redusa
– Lungimi disponibile: 30 / 35 cm

TIMPUL CASTIGAT IN SANTIER comparativ cu realizarea acelorasi lucrari cu unelte clasice este principalul avantaj al produselor L’Outil Parfait si asta datorita:
DIMENSIUNII si FLEXIBILITATII lamei foarte subtiri confectionate din inox de cea mai buna calitate care permite nivelarea materialelor de umplere si de finisare. Tehnologia Bi-Flex asigura un contact de 10 ori mai mare cu suprafata de nivelat fata de o gletiera clasica, fiind realizata astfel o finisare superioara si rapida. Lama este decupata la colturi pentru a nu lasa urme la contactul cu materialul care trebuie nivelat.
GREUTATII MULT REDUSE si MANERULUI ERGONOMIC care asigura confortul in utilizarea prelungita. Forma manerului permite utilizarea cu o mana si reduce oboseala incheieturii.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg
Dimensiuni 30 × 15 × 10 cm
Schimbare lama

Nu

Marime

35 cm

Material maner

Cauciuc

Tip de lama

Inox

Utilizare

Incarcare / Nivelare / Finisaj Glet

Material aplicat

Glet

Brand

L’Outil Parfait

1 recenzie pentru Gletiera finisaj lama dubla inox 0.3 mm, 35 cm- L’Outil Parfait

  1. 5 din 5

    Florin Derceanu

    Foarte buna la finis


Adaugă o recenzie

Gletiera finisaj L'Outil Parfait

Gletiera finisaj lama dubla inox 0.3 mm, 35 cm- L’Outil Parfait

149,00 lei

În stoc

PRODUSE SIMILARE

S-ar putea să-ți placă și…

Ultimele produse vizualizate