1.599,00 lei

  • Carcasa de transport cu protectie din burete
  • 5 gletiere pana la 80 cm lama 0,3 mm
  • 1 gletiere de 60 cm lama 0,5 mm
  • Nivelare optima a gletului
  • Prelungitor de 2 metri
EAN: 3289558042701 SKU: 80427

TRANSPORT GRATUIT peste 500 RON

RETUR GRATUIT

CONSULTANȚĂ PERMANENTĂ

SUPORT 24/7

Descriere

Set complet gletiere profesionale L’Outil Parfait – ParfaitLiss – 5 gletiere * 0.3 mm, 1 gletiera 0,6 mm, prelungitor telescopic, carcasa transport

Gletierele L’Outil Parfait din gama PARFAITLISS sunt produse PROFESIONALE si PREMIUM si sunt potrivite pentru aplicarea gleturilor in oricare dintre etapele tehnologice – Incarcare / Nivelare / Finisare. Se pot utiliza cu orice tip de material (la sac sau gata mixat – la galeata) atat in cazul aplicarii gletului manual, cat si cu trafaletul special pentru glet sau mecanizat, cu pompa airless.

Setul complet gletiere profesionale L’Outil Parfait – ParfaitLiss contine toate marimile de gletiere de care au nevoie zugravii profesionisti pentru abordarea eficienta ca timp a celor mai dificile lucrari:
5 gletiere profesionale L’Outil Parfait – ParfaitLiss lama cu grosime de 0.3 mm cu urmatoarele caracteristici:

– Lamela superflexibila din inox foarte subtire – 0.3 mm, cu margini decupate/rotunjite si suprafata de incarcare pretabila atat pentru gletul de incarcare cat si pentru gletul de finisaj
– Maner ergonomic Rosu, foarte usor, din plastic de cea mai buna calitate, cu posibilitate de atasare prelungitor telescopic pentru tavan sau pereti inalti
– Lungimi: 25 / 35 / 45 / 60 / 80 cm

1 gletiera de 60 cm – lama cu grosime de 0,6 mm care poate fi folosita pentru materialele de umplere grosiere
– Prelungitor telescopic cu maner 2×1 m care permite utilizarea gletierelor pentru tavane si pereti mai inalti. Manerul asigura o prindere ferma si precisa a gletierei si permite reglarea unghiului de lucru.
– Carcasa transport prevazuta cu protectie de burete pentru pastrarea gletierelor in conditiile cele mai bune

TIMPUL CASTIGAT IN SANTIER comparativ cu realizarea acelorasi lucrari cu unelte clasice este principalul avantaj al produselor L’Outil Parfait si asta datorita:
DIMENSIUNII si FLEXIBILITATII lamei foarte subtiri, confectionate din inox de cea mai buna calitate care permite nivelarea materialelor de umplere si de finisare. Tehnologia Bi-Flex asigura un contact de 10 ori mai mare cu suprafata de nivelat fata de o gletiera clasica, fiind realizata astfel o finisare superioara si rapida. Lama este decupata la colturi pentru a nu lasa urme la contactul cu materialul care trebuie nivelat si este insotita de sina de protectie.
GREUTATII MULT REDUSE si MANERULUI ERGONOMIC care asigura confortul in utilizarea prelungita. Forma manerului permite utilizarea cu o mana sau cu ambele maini, pentru lungimile cele mai mari si reduce oboseala incheieturii. Gletiera poate fi folosita cu prelungitor pentru lucru pe tavan sau pe peretii foarte inalti.

Informații suplimentare

Greutate 4 kg
Dimensiuni 30 × 100 × 15 cm
Lungime

25 cm, 35 cm, 45 cm, 60 cm, 80 cm

Utilizare

Incarcare / Nivelare Glet

Brand

L’Outil Parfait

1 recenzie pentru KIT gletiere profesionale 6 gletiere pana la 80 cm, prelungitor 2 m, PARFAITLISS L’Outil Parfait

  1. 5 din 5

    Cristian V

    Am stat in dubii pana sa iau. Dar sincer acum imi pare rau ca nu am luat mai devreme. Sunt super tari lamele astea


Adaugă o recenzie

KIT gletiere profesionale 6 gletiere pana la 80 cm, prelungitor 2 m, PARFAITLISS L’Outil Parfait

1.599,00 lei

În stoc

PRODUSE SIMILARE

S-ar putea să-ți placă și…