ClickCease
, , , ,

KIT gletiere profesionale 4 gletiere pana la 60 cm, prelungitor 2×0.6 m, 2 spacluri ParfaitLiss L’Outil Parfait

(2 recenzii de la clienți)

 • Carcasa de transport
 • 4 gletiere ParfaitLiss
 • Prelungitor gletiere
 • Spacluri de 10 si 15 cm

1,099.00 lei

Kit complet gletiere + spacluri profesionale L’Outil Parfait – ParfaitLiss – 4 gletiere * 0.3 mm, prelungitor telescopic, 2 spacluri 10/15 cm, carcasa transport

Gletierele L’Outil Parfait din gama PARFAITLISS sunt produse PROFESIONALE si PREMIUM si sunt potrivite pentru aplicarea gleturilor in oricare dintre etapele tehnologice – Incarcare / Nivelare / Finisare. Se pot utiliza cu orice tip de material (la sac sau gata mixat – la galeata) atat in cazul aplicarii gletului manual, cat si cu trafaletul special pentru glet sau mecanizat, cu pompa airless.

Kitul complet gletiere profesionale L’Outil Parfait – ParfaitLiss contine marimile de gletiere de care au nevoie zugravii profesionisti pentru abordarea eficienta ca timp a celor mai dificile lucrari si contine:
– 4 gletiere profesionale L’Outil Parfait – ParfaitLiss 0.3 mm cu urmatoarele caracteristici:
– Lamela superflexibila din inox foarte subtire ( 0.3 mm ), cu margini decupate/rotunjite si suprafata de incarcare pretabila atat pentru gletul de incarcare cat si pentru gletul de finisaj
– Maner ergonomic Rosu, foarte usor, din plastic de cea mai buna calitate, cu posibilitate de atasare prelungitor telescopic pentru tavan sau pereti inalti
Lungimi: 25 / 35 / 45 / 60 cm
Prelungitor telescopic cu maner 2×0.6 m care permite utilizarea gletierelor pentru tavane si pereti mai inalti. Manerul asigura o prindere ferma si precisa a gletierei si permite reglarea unghiului de lucru.
Spaclu 10 cm + Spaclu 15 cm cu bit surubelnita, ambele cu maner bimaterial (plastic + cap ciocan din aluminiu)
Carcasa transport prevazuta cu protectie de burete pentru pastrarea gletierelor in conditiile cele mai bune

TIMPUL CASTIGAT IN SANTIER comparativ cu realizarea acelorasi lucrari cu unelte clasice este principalul avantaj al produselor L’Outil Parfait si asta datorita:
DIMENSIUNII si FLEXIBILITATII lamei foarte subtiri, confectionate din inox de cea mai buna calitate care permite nivelarea materialelor de umplere si de finisare. Tehnologia Bi-Flex asigura un contact de 10 ori mai mare cu suprafata de nivelat fata de o gletiera clasica, fiind realizata astfel o finisare superioara si rapida. Lama este decupata la colturi pentru a nu lasa urme la contactul cu materialul care trebuie nivelat si este insotita de sina de protectie.
GREUTATII MULT REDUSE si MANERULUI ERGONOMIC care asigura confortul in utilizarea prelungita. Forma manerului permite utilizarea cu o mana sau cu ambele maini, pentru lungimile cele mai mari si reduce oboseala incheieturii. Gletiera poate fi folosita cu prelungitor pentru lucru pe tavan sau pe peretii foarte inalti.

 

Brand

L’Outil Parfait

Greutate 4 kg
Dimensiuni 70 × 30 × 10 cm

Bazat pe 2 recenzii

4.5 overall
1
1
0
0
0

Add a review

 1. George V

  Nota 10! Recomand

  George V

 2. George Geo

  Nota 10 pentru gletiere! Pacat ca nu se schimba lamele. Folosesc protectia pt lama si nu am probleme cu lama

  George Geo

S-ar putea să-ți placă și…