ClickCease
-10%
,

Pachet ParfaitLiss 45 cm, Prelungitor 1 m

(O recenzie client)

  • Gletiera profesionala
  • Prelungitor inclus
  • Eficienta dovedita in santier

340.00 lei 378.00 lei

Pachetul Parfait Liss de 45 cm, Prelungitor de 1 m.

Alege acest pachet daca vrei sa obtii timpi mai buni de aplicare a gletului si finisaje de calitate superioara! Poti folosi prelungitorul pentru a nivela gletul pe tavan sau peretii mai inalti. Vei simti diferenta imediat!

Gletiera L’Outil Parfait din gama PARFAITLISS este produs PROFESIONAL si PREMIUM si este potrivita pentru aplicarea gleturilor in oricare dintre etapele tehnologice – Incarcare / Nivelare / Finisare. Se poate utiliza cu orice tip de material (la sac sau gata mixat – la galeata) atat in cazul aplicarii gletului manual, cat si cu trafaletul special pentru glet sau mecanizat, cu pompa airless.

Gama de gletiere profesionale ParfaitLiss cu lama de 0.3 mm are urmatoarele caracteristici:

– Lamela superflexibila din inox foarte subtire ( 0.3 mm ), cu margini decupate/rotunjite si suprafata de incarcare pretabila atat pentru gletul de incarcare cat si pentru gletul de finisaj. Lama are rezistenta foarte mare la abraziune.
– Maner ergonomic Rosu, foarte usor, din plastic de cea mai buna calitate, cu posibilitate de atasare prelungitor reglabil 2x1m pentru tavan sau pereti inalti
– Lungimea gletierei din pachet : 45 cm

Brand

L’Outil Parfait

Bazat pe 1 recenzie

5.0 overall
1
0
0
0
0

Add a review

  1. Bogdan Bogdan

    Nota 10! Recomand cu incredere

    Bogdan Bogdan

S-ar putea să-ți placă și…