ClickCease
, , , , , , , , , , , , ,

Gletiera finisaj 35 cm, lama dubla 0.4 MM – L’Outil Parfait

Availability:

Stoc epuizat


  • Gletiera foarte usoara
  • Lama de 0,4 mm
  • Maner confortabil
  • Lama inox

99.00 lei

Stoc epuizat

Lamele gletierelor clasice de finisaj L’Outil Parfait sunt FLEXIBILE. Acest lucru reprezinta un mare avantaj in fata produselor clasice, permitand gletierei sa se muleze dupa planeitatea suportului pe care se aplica materialul in functie de forta folosita de utilizator.

Gletierele de finisaj L’Outil Parfait sunt produse PROFESIONALE si PREMIUM si sunt potrivite pentru aplicarea gleturilor in oricare dintre etapele tehnologice – Incarcare / Nivelare / Finisare. Se pot utiliza cu orice tip de material (la sac sau gata mixat – la galeata) atat in cazul aplicarii gletului manual, cat si cu trafaletul special pentru glet sau mecanizat, cu pompa airless.

Gama de gletiere profesionale pentru finisaj L’Outil Parfait – lama dubla 0.3 mm, cadru policarbonat, maner greutate redusa, margini rotunjite are urmatoarele caracteristici:
– Lamela Flexibila din inox foarte subtire ( 0.4 mm ), cu margini decupate/rotunjite
– Cadru de aluminiu
– Maner ergonomic bimaterial: Gri/Rosu, de greutate redusa
– Lungimi disponibile: 30 / 35 cm

TIMPUL CASTIGAT IN SANTIER comparativ cu realizarea acelorasi lucrari cu unelte clasice este principalul avantaj al produselor L’Outil Parfait si asta datorita:
DIMENSIUNII si FLEXIBILITATII lamei foarte subtiri confectionate din inox de cea mai buna calitate care permite nivelarea materialelor de umplere si de finisare. Tehnologia Bi-Flex asigura un contact de 10 ori mai mare cu suprafata de nivelat fata de o gletiera clasica, fiind realizata astfel o finisare superioara si rapida. Lama este decupata la colturi pentru a nu lasa urme la contactul cu materialul care trebuie nivelat.
GREUTATII MULT REDUSE si MANERULUI ERGONOMIC care asigura confortul in utilizarea prelungita. Forma manerului permite utilizarea cu o mana si reduce oboseala incheieturii.

Brand

L’Outil Parfait

Greutate 1 kg
Dimensiuni 30 × 15 × 10 cm

Bazat pe 0 recenzii

0.0 overall
0
0
0
0
0

Fii primul care lasă o recenzie pentru produsul "Gletiera finisaj 35 cm, lama dubla 0.4 MM – L’Outil Parfait"

There are no reviews yet.

S-ar putea să-ți placă și…