Gletiera profesionala inox lama 0.3 mm maner ergonomic din plastic, Premium Parfaitliss L’Outil Parfait

(8 recenzii de la clienți)

 • Maner ergonomic
 • Lama flexibila de 0,3 mm
 • Eficienta dovedita in lucru
 • Nivelare rapida a gletului si a materialelor de incarcare

99.00 lei499.00 lei

Golește

Gletierele L’Outil Parfait din gama PARFAITLISS sunt produse PROFESIONALE si PREMIUM si sunt potrivite pentru aplicarea gleturilor in oricare dintre etapele tehnologice – Incarcare / Nivelare / Finisare. Se pot utiliza cu orice tip de material (la sac sau gata mixat – la galeata) atat in cazul aplicarii gletului manual, cat si cu trafaletul special pentru glet sau mecanizat, cu pompa airless.

Gama de gletiere profesionale ParfaitLiss cu lama de 0.3 mm are urmatoarele caracteristici:
– Lamela superflexibila din inox foarte subtire ( 0.3 mm ), cu margini decupate/rotunjite si suprafata de incarcare pretabila atat pentru gletul de incarcare cat si pentru gletul de finisaj. Lama are rezistenta foarte mare la abraziune.
– Maner ergonomic Rosu, foarte usor, din plastic de cea mai buna calitate, cu posibilitate de atasare prelungitor reglabil 2x1m pentru tavan sau pereti inalti
– Lungimi disponibile: 15 / 25 / 35 / 45 / 60 / 80 / 100 / 120 cm

TIMPUL CASTIGAT IN SANTIER comparativ cu realizarea acelorasi lucrari cu unelte clasice este principalul avantaj al produselor L’Outil Parfait si asta datorita:
DIMENSIUNII si FLEXIBILITATII lamei foarte subtiri, confectionate din inox de cea mai buna calitate care permite nivelarea materialelor de umplere si de finisare. Tehnologia Bi-Flex asigura un contact de 10 ori mai mare cu suprafata de nivelat fata de o gletiera clasica, fiind realizata astfel o finisare superioara si rapida. Lama este decupata la colturi pentru a nu lasa urme la contactul cu materialul care trebuie nivelat si este insotita de sina de protectie.
GREUTATII MULT REDUSE si MANERULUI ERGONOMIC care asigura confortul in utilizarea prelungita. Forma manerului permite utilizarea cu o mana sau cu ambele maini, pentru lungimile cele mai mari si reduce oboseala incheieturii. Gletiera poate fi folosita cu prelungitor pentru lucru pe tavan sau pe peretii foarte inalti. Prelungitorul nu este inclus dar se poate achizitiona separat.

SKU: Nu se aplică Categorie:

Brand

L’Outil Parfait

GreutateNu se aplică
DimensiuniNu se aplică
Lungime

15 cm, 25 cm, 35 cm, 45 cm, 60 cm, 80 cm, 100 cm, 120 cm

Bazat pe 8 recenzii

5.0 overall
8
0
0
0
0

Add a review

 1. Cristi zugravu

  Cele mai bune!!!

  Cristi zugravu

 2. MArcel Gancea

  Am avut multe intrebari inainte sa dau 300 lei pe o gletiera. Si nu am crezut ca merge asa usor. Dar credeti-ma ca merge extraordinar. Trebuie sa imi arunc toate sculele vechi. Felicitari gletiere.ro

  MArcel Gancea

 3. Valentin Iura

  Cele mai bune lame de glet! Usoare, nu ca alte modele. Productivitate mare si calitate maxima.

  Valentin Iura

 4. Peter Istvan

  Excelente!! Am aruncat sculele vechi.

  Peter Istvan

 5. Marius Grig

  Asta e cea mai buna gletiera! Produs original de TOP

  Marius Grig

 6. Marius Vezeteu

  Cele mai bune lame de glet! Credeti-ma. Le-am incercat pe toate. Parfait Lis sunt cele mai bune!!!

  Marius Vezeteu

 7. Giorgian Man

  Excelent!! Am de 60 si 80 cm

  Giorgian Man

 8. Victor Murarasu

  ParfaitLiss!! Cele mai bune lame de glet…CELE MAI BUNE ! Am avut ocazia sa le incerc pe toate de pe piata. La un demo de pompe de glet. Uitati de alte firme. Astea sunt cele mai bune!

  Victor Murarasu