1.609,00 lei

EAN: 3342010008438 SKU: 0843

TRANSPORT GRATUIT peste 500 RON

RETUR GRATUIT

CONSULTANȚĂ PERMANENTĂ

SUPORT 24/7

Descriere

Set gletiere 4 gletiere OCAI cu lama de 0.3 mm, pana la 80 cm, lame de schimb pentru fiecare marime din set, prelungitor si spaclu.

Alege acest set de gletiere pentru a nivela gleturile de incarcare si finisaj mai rapid si mai eficient. Manerul ergonomic te va ajuta sa ai mana mai odihinita dupa o zi intreaga de lucru si sa nivelezi gletul cu mai mare usurinta. Lama de 0.3 mm este perfecta pentru nivelarea gleturilor de umplere si finisaj. Lama a fost studiata pentru a avea flexibilitatea perfecta pentru lisarea gleturilor. Un alt avantaj este ca lama pentru aceste gletiere se poate schimba astfel incat in momentul in care din orice motiv se deterioreaza se poate inlocui. Setul vine cu cate o lama de schimb suplimentara pentru fiecare marime de gletiera.

Vei simti o satisfactie foarte mare cand vei vedea ca ai sa obtii finisaje de calitate superioara prin folosirea acestor gletiere. Vei vedea si simti diferenta imediat. Nivelarea gletului va deveni o joaca. Poti alege acest set chiar daca lucrezi singur, intr-o echipa de cativa oameni sau intr-o echipa mai mare.

Beneficii si caracteristici:

  • Carcasa de transport cu protectie de burete
  • 4 gletiere de 20, 40, 60 si 80 cm
  • Maner pentru gletiere
  • Prelungitor pentru manerul pentru gletiere
  • 4 lame de schimb pentru gletiere de 20, 40, 60 si 80 cm
  • Spaclu de 10 cm, cu lama de inox

Folosirea gletierelor cu prelungitor aduce un avantaj enorma la nivelarea gleturilor pe tavane sau peretii mai inalti. Practic nu va mai fi nevoie de folosirea unei schele sau a unui scaun sau a altei improvizatii. In acelasi timp gletierele de marime mai mare din acest set, cele de 60 si 80 cm sunt de foarte mare ajutor pentru ca vei acoperi suprafete mai mari in mai putin timp. Lamele lungi vor nivela gletul acolo unde e nevoie si in acelasi timp vor arata unde mai trebuie incarcat cu glet.

Carcasa de transport te va ajuta sa pastrezi si sa depozitezi uneltele in cele mai bune conditii. Protectia de burete ajuta la protejarea lamelor si a manerelor astfel incat sa isi mentina planeitatea permanent.

Spaclu inclus este cu lama de 10 cm. Lama este din inox de cea mai buna calitate. Manerul este acoperit cu cauciuc si este ergnomic, se tine foarte bine in mana.

Brand

OCAI

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Set gletiere OCAI, 4 marimi pana la 80 cm, lame de schimb, prelungitor si spaclu”

Set de gletiere OCAI, 4 marimi pana la 80 cm, lame de schimb, prelungitor si spaclu

Set gletiere OCAI, 4 marimi pana la 80 cm, lame de schimb, prelungitor si spaclu

1.609,00 lei

În stoc

PRODUSE SIMILARE

Articole relevante

Nu am gasit articole de interes