179,00 lei

  • Maner Ergonomic
  • Cea mai flexibila lama de pe piata
  • Nivelare optima a gletului de finisaj
  • Imbunatatire a timpului de lucru
EAN: 3289555500402 SKU: 550040

TRANSPORT GRATUIT peste 500 RON

RETUR GRATUIT

CONSULTANȚĂ PERMANENTĂ

SUPORT 24/7

Descriere

Gletierele L’Outil Parfait din gama DECOLISS cu de 0.3 mm sunt produse PROFESIONALE si PREMIUM si sunt potrivite pentru aplicarea gleturilor in etapa de Finisare. Se pot utiliza cu orice tip de material (la sac sau gata mixat – la galeata) atat in cazul aplicarii gletului manual, cat si cu trafaletul special pentru glet sau mecanizat, cu pompa airless.

Gama de gletiere profesionale L’Outil Parfait – DecoLiss 0.3 mm are urmatoarele caracteristici:
– Lamela SUPERflexibila din inox foarte subtire ( 0.3 mm ), cu margini decupate/rotunjite si suprafata de incarcare pretabila gletul finisaj. Lama are rezistenta foarte mare la abraziune.
– Maner superergonomic Gri, foarte usor, din plastic de cea mai buna calitate, cu posibilitate de atasare maner suplimentar si prelungitor reglabil 2x1m pentru tavan sau pereti inalti
– Lungimi disponibile: 14 / 18 / 24 / 30 / 40 / 50 / 65 / 90/110 cm

– Latime mare a lamei pe suprafata de lucru – lama acopera toata latimea gletierei pentru toate marimile


TIMPUL CASTIGAT IN SANTIER comparativ cu realizarea acelorasi lucrari cu unelte clasice este principalul avantaj al produselor L’Outil Parfait si asta datorita:
DIMENSIUNII si FLEXIBILITATII lamei foarte subtiri, confectionate din inox de cea mai buna calitate care permite nivelarea materialelor de umplere si de finisare. Tehnologia Bi-Flex asigura un contact de 10 ori mai mare cu suprafata de nivelat fata de o gletiera clasica, fiind realizata astfel o finisare superioara si rapida. Lama este decupata la colturi pentru a nu lasa urme la contactul cu materialul care trebuie nivelat si este insotita de sina de protectie.
GREUTATII MULT REDUSE si MANERULUI ERGONOMIC care asigura confortul in utilizarea prelungita. Forma manerului permite utilizarea cu o mana sau cu ambele maini, pentru lungimile cele mai mari si reduce oboseala incheieturii. Gletiera poate fi folosita cu prelungitor pentru lucru pe tavan sau pe peretii foarte inalti.

Informații suplimentare

Schimbare lama

Nu

Marime

40 cm

Material maner

Plastic

Tip de lama

Inox

Utilizare

Incarcare / Nivelare / Finisaj Glet

Material aplicat

Glet

Brand

L’Outil Parfait

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Gletiera profesionala inox 40 cm lama 0.3 mm maner ergonomic din plastic Decoliss L’Outil Parfait”

Gletiera profesionala inox 110 cm lama 0.3 mm maner ergonomic din plastic Decoliss L'Outil Parfait

Gletiera profesionala inox 40 cm lama 0.3 mm maner ergonomic din plastic Decoliss L’Outil Parfait

179,00 lei

În stoc

PRODUSE SIMILARE

S-ar putea să-ți placă și…